Oct 1, 2010

~cArA-cArA UnTuK MeMuTiHkAn KuLiT~

hElLoW sUmE,,,
hArI NiE wAsABi nAk AjAr KoRaNg CaRa-CarA nAk MemUtIhKaN kUlIt...
KoRaNg MeStI sUkA ErK??
SUkA tAk??
sUKa TaK??
KaLaU SuKa BiLaNg SuKa, KaLaU nDa, tAk pAyaH IkUt Ba...

FiRsT aT aLL, KoRaNg KeNa sEdIaKaN BaHaN-BaHaN SePerTi gAmBaR Di BaWaH k..


berus



clorox

bathtub


pas sume bahan-bahan tu disediakan, korang boleh la guna clorox n berus untuk membersihkan badan setiap hati. mandilah di dalam bathtub cuz mesti seronok dan selesa berendam dalam air clorox. dijamin badan anda akan putih punya la.. sesiapa yang ikut instuction yang wasabi nyatakan ni risiko anda tanggung sendiri erk..
by the way, thanx to
mr. Google kerana sudi menyumbang picture di atas..


5 comments:

Zaer!! said...

Adeh! clorox tu kalau da pakai,sekali kulit tanggal.bukan putih je,langsung xnampak pape.hehe.;-)

Zona Indonesia said...

Nice info... apakah tips ini pernah dicoba dan berhasil... !! Peace :)

azhar said...

buat putihkan baju leh lar...baju yg hitam pun bole putih

wasabi onee-san said...

hehehe..
blh try jer tu...
do an experiment, mana tau menjadi ke??
tapi apa2 pun trjadi, risiko d bawah tanggungan sendiri..

Iera AdaMisha said...

Mmg ada org putihkn bdan guna clorox

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...