Nov 12, 2010

AlaMAKKKK!!!

AlaMAKKK!!!


AKU?


AKU?


AKUKAH YANG DAH KENA TAG NIE??
Tidaaaaakkkkkkkkkkkkk...........................



Hahahahaha..
Sbnrnya saye HAPPY jer kena tag nie oleh saudari nurulnazifaazmi.
Thanx yea tag saye..
Berikut adalah sebab-sebab kenapa saye d tag oleh saudari nurulnazifaazmi.


"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you"

it's me wasabi onee san..


1. Nama?? Kan dah kata Wasabi Onee san... (bukan nama sebenar kan)
                 2. Umur 22 tahun (Lahir 23 Mei 1988),


                 ha, detail lg tu sy bagi nie...

3. Tempat lahir, Sarawak.... my sweeeeet hometown... >_<

4. Sorang yang cpat EMO, tu la byk sgt luahan perasaan dlm blog nie..

5. Suka and Gila sgt2 dgn ANIME...

6. Sangat suka menulis dan membaca apa jua bhn2 bacaan KECUALI buku academik.. (hahahaha, yg tu BuHsAn SgT~~)

7. Anak sulung dari 4 orang adik beradik.. 
(ermm, cam BERAT tnggungjwb nie...)

8. Bangsa Bidayuh
(click klo nak tau etnik apa nie..)

9. Favourite music, melayan suma genre music especially heavy rock music and yg sewaktu dengan nya~~

10. Seorang yg sgt SUSAH nak SERIUS, suka main-main sampai TENSION kekawan melayan~~

11. Sukakan negara JEPUN kerana KEMAJUAN dan KECANGGIHAN teknologi yg diorg ada dan yg paling PENTING adalah ANIME dari JEPUN.. >_<

12. Seorg yg SANGAT cerewet bab2 MEMILIH pakaian n klo nak bawa SHOPPING tahan2 jer la KARENAH saye..

13. Impian nak memiliki mini cooper or volkswagen bcoz kereta tu nmpk cute n antik..

14. Impian besar adalah ingin travel seluruh dunia 

15. Tidak suka bersukan sbb tu la lemak makin suka membiak d badan..

16. Sorg yg suka BERKAWAN 

17. Kegemaran beshhh adalah suka nmenikmati makanan..

18. Sekarang dalam proses mempelajari Bahasa Jepun walaupun level 1 pun x pass...

19. Seorg yg kuat pelupa 

20. Seorg yg HAPPY-GO-LUCKY klo dpt BERITA GEMBIRA

21. Suka mengedit gambar and ambil gambar orang..

22. Teringin nak try mlompat dr bngunan tinggi 
(ala2 nk wat stunt ler..)

23. Gayat dengan ketinggian so cmne la nak mlompat dr bngunan tinggi kn2...

24. Suka menyumbangkan suara nya d k-boxxx...

25. Saye sayang blog saye....

ha, d bwh nie pula calon2 yg telah saye tag supaya boleh story2 sikit about urself..
hehehe..
jgn mare yea...


Lots of Love..
by wasabi onee san





6 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

hehe.thnx tag sy wasabi..
tp sy da pnh wt entry tuh..
nnti wasabi usha kt cni erk ^^

25 merapu tentang eyka elisha

wasabi onee-san said...

oke....
hehehe;;;;;;;;;

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks tag,

tapi GKSB dah buat dh tag ni.. hehe

Fello Ariza said...

aduh..

kmek pun da jwb juak soalan tok

http://nurrfellanyzellany.blogspot.com/2010/10/25-perkara-dari-saya-untuk-anda.html

psstt... kenak link nama kmek kat miss senget..

erkkk

wasabi onee-san said...

uittt..
suma dh kena tag erkk??
hurmmm... xpe2 lar...

L said...

hek2, L datang cnie nak mmbacer.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...