Nov 13, 2010

hantu malam

Selamat Hari Tengah Malam
Malam or Boleh d katakan Pagi juga iaitu sekarang adalah jam 1.45pg, aku still belum lagi tido..
Boleh d katakan semenjak ada wifi dalam bilik aku, aku rajin nak tido lewat malam..
Kalau stay up for study tak apa kan, tapi nie stay up for blogging and f-bian jer kerja nya..


Adussss..
Wasabi o Wasabi..


Sedar la dah nak final exam nie...
Tapi kalau ikut kata hati,
Hati nie kata la "Ala, lama lagi tu 24hb nie kan exam, masih ada seminggu lebih juga nie"
Naaa,,, apa lagi, bermaharajarela la anasir-anasir jahat d dalam kepala aku ini..
Bila lah nak berubah Wasabi nie kan..
Opss,, aku lah Wasabi kan..

Xpe la, buat malam nie aku sambung jer berbelog and berfb dulu..
Asalkan x menyesal dengan tindakan aku nie sudah..
Aku tahu la baik buruk akan kerja aku nie, menangguh2kan study, pa boleh buat, nafsu jahat mulai menguasai jiwa dan mindaku..
WAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHA...



7 comments:

Nur said...

anasir jahat memang x leh nak dibendung...hahahhaha

wasabi onee-san said...

hahahaha...
btul2....
walau apa cara sekali pun mmg la x dpt d bendung kn2...

Skype Crew said...

jauhkn anasir jht itu..klux nti tkt menyesal dikemudian hr..huhuhu... ;)

alexa yussida said...

wasabi makan ngn sushiiii..sedapppnyeee...my feveret!!ngeee:D

MiSs TOrA said...

tora da amek n letak ur name jgk kt n3..tq =)

Mujahadah said...

Vampire suka isap darah... hantu malam lak??

Fello Ariza said...

study2...

iboh main2...

hihi..

ju ambik award kt blog kmek :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...