Nov 10, 2010

mood mengidam

aiyoooo...
Baru jer beberapa bulan i leave my hometown, sekarang nie datang pula la mood mengidam..
Susah nya kalau d tempat orang, jadi anak perantau, nak makan apa-apa pun susah..
Maklumlah tak familiar sangat dengan tempat tu, jadi tak tahu lah mana nak mencari makanan yang diidam-idamkan tu.
Kalau lah aku nie orang kaya, senang-senang aku terbang je balik to my hometown semata-mata nak cari makanan yang diidam-idamkan nie..
Antara makanan yang aku idam-idamkan tu adalah seperti gambar dibawah..

hainan chicken rice


ikan bawal sweet n sour

apam balik
huhuhu..
Tu baru jer beberapa jenis makanan yang aku suka..
Aku rindOo sama my hometown food...
wuawuawuawuawua..
Rasa meleleh jer air liur nie walapun sekadar menatap picture..

3 comments:

:::::lovewedges::::: said...

jom ikut aku balik..apom balik ada..sgala menu 2 ada kt tmpat ak

wasabi onee-san said...

hehehehe...
td mkn pun td...
nsb baik ada kwn tlg penuhi kehendak aku hr nie...

Firdani said...

masak la..
senang je 2..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...