Dec 2, 2010

Study oh study


Esok paper ketiga aku.
Entah camne la nak study nie..
Baru je ada 5 chapter nak baca.
Itu pun chapter yang sikit-sikit..(erk, cam pandai je bunyi nye)

Hahaha..
Malas nye nak study nie..

Kenapalah kita harus study??
Penat tau otak nie nak menghafal..
Cubalah kita p je jawab exam tanpa study kan ok..
Soalan exam tu biarlah berdasarkan gaya kehidupan seharian kita.

Study tu umpama.. aishhh!! susah la nak kata..



6 comments:

syrupmasin said...

haha..rebus la buku..lepas tu air rebus 2 minum..kompem lepas 2 ta yah study dahh :D

wasabi onee-san said...

hahaha..
ye la tu...
pastu sakit perut la jwb nye...

nurhafieza said...

haha . makan krismis :) tak pun baca buku sorang sorang kat tempat yg sunyi . yang mmg takde org . ahah

wasabi onee-san said...

hahaha...
esk exm, smpt ag ke nk pulun kismis tu?!!
tmpt sunyi of cuz la buat sy trtido, ni pun bru je bgun tido.. wahahahahahhahahahaha

YOUsoF said...

hahaa tu dah kira ubat untuk pelajar sebenarnya.. ;D

*Nanti dah kerja, teringin lak nak study balik hehee

wasabi onee-san said...

Yousof: hahaha, ubat la sgt..
msti tme keja t tringat plak saat jd student cam skrg..
tme jd stdnt nk sgt kerja, tme dh kerja nk plak jd stdnt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...