Jan 13, 2011

no more enjoy


huhuhu..
sedih nye..
tinggal 2 hari lagi untuk berseronok kat umah...

huhuhu..
kalau boleh tak nak balik "U", boleh tak??
lama cuti otak pun dah beku nak study balik nie..

huhuhu...
dunia bahagia dah meninggalkan kita untuk seketika, yang muncul pasni pasti dunia stress..

aduyaiiiiiii......
sayangnya nak tinggalkan umah...

belum puas ag nak enjoy sama family...
belum puas ag menonton tv d umah sambil makan junk food..
keseronokan akan pudar pabila berada d hostel yang serba kekurangan..

bosan nya nak balikkkkk!!!!!

makkkkk!!!!

pakkkkk!!!!!

kalau x balik semenanjung boleh tak?? 
study kat sarawak je boleh??

aiyaaaaaaaa......
dilema yang tiap kali terjadi pabila tiba detik-detik berpisah dengan family..
beratnya rasa hati...

+_+





2 comments:

Fiq Vertigo said...

hey.. enjoy la dok tempat org.. tabah k

wasabi onee-san said...

hehehe..
tabah da...
rilex suda.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...