Sep 19, 2010

AhAd (19/09/2010)

Hari ini hari Ahad. Hari untuk bersuka ria. Hari untuk berehat sesama keluarga. (macam wat karangan sekolah rendah jer nie..)
Pa kes dengan hari Ahad lebih-lebih lagi pada 19/09/2010 ni erk??
(korang pikiq la dulu.. ekekekee)

huhuhuhu..

tak dapat pikiq naa..

Nak crite la nie..
Sebenarnya hari Ahad nie, kelas aku dah start!!! NO MORE HOLIDAY DA.... but i think i want to get an extra holiday today, can i.. hahahahaha...
So, after this i will not active with my blog because bz bz bz with assignment and midterm la and final exam..
aiyooo... so much thing to do after this..
can't play anymore..
baru ingat nak belajar menghentakkan kepala kat dinding supaya dapat la lupa yang aku nie student ag..
Huhuhu..
pe2 pun, after this aku jd chipsmore la, kejap ada kejap xde..
Jgn rindu2 wasabi naaa... (wat loghat Utara)


p/s: msh dlm perancangan nak ambil extra holiday nie...


5 comments:

fairuz said...

hehehe..hari ahad pon ade kelas ke..kesiannn :D

wasabi onee-san said...

itu lah... tp nsb baek cancel da.. hehehe

tqa.awesome said...

yer, same2 lah kite fokus kat kelas plak pasni. perghhh haha. waaa bosan nye, nak balik nilai dah arini T_T

wasabi onee-san said...

aduhai.. cian kan...
nak x nak kene stdy gak, demi masa depan kita dan negara.. (chewah, pagi2 berfalsafah plak da..~)

eja said...

huhuh..samelah pasni sibuk utk exam n segala...gud luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...