Nov 29, 2010

It's AWARD tyme


Oh yeah!!

Congrat's to THE CHOSEN ONE!!
You are the SPECIAL ONE in my heart..

Hahaha..

Poyo's jer ayat nie erkk..

By the way, hari nie Wasabi dengan baik hati nye nak bagi AWARD to kekawan yang TRAVEL to my blog

Walaupun taklah sechanTek mana pun AWARD yang Wasabi bagi nie, tapi ia lahir dari hati yang tulus ikhlas tau.




Naa.. itu dia AWARD nye..

Wasabi cuma nak tanya sikit jer soalan kat korang sume.

Soalan 1:
Dalam banyak-banyak tempat didunia nie, kat manakah tempat yang ingin anda pergi?

Soalan 2: 
Apakah benda yang anda impikan dan ingin anda dapat dalam hidup anda?

So, tu je la soalan yang Wasabi nak tanya.

Senarai calon-calon yang terpilih:


Terima kasih kerna sudi mengunjungi blog saya erkk..
Kekawan yang lain jgn plak marah, sy x tag korg..
Sorry erkk...


3 comments:

pN.rOs said...

wasabiiiiiiiiiiiiiiiii
heheh saja kasi gempak
mekasih tau tag kak ros tuk award best nih...
akak da amik...
da wat da pon entri untuk award ni
so semangat kan ?

wasabi onee-san said...

hahaha..
trimas kak ros!!
smngat kental beb...

Seri Bahasa said...

cute award teman ni. awal bulan baru seri buat postingnya. lewat sikit datang signal streamyx down. t/malam baru oke.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...