Nov 28, 2010

~blUR mOde~


Aku blur~
Penyakit bahaya menjelang exam..
Aku langsung tidak tahu apa-apa..
Input ZERO!



Aku mencari dan terus mencari, tidak jua ku temu input ku.
Ke manakah ianya menghilang!

Hanya tinggal 1 hari 5 jam untuk paper seterusnya.
Paper yang paling aku tidak tahu apa-apa sekali pun.
Paper yang bakal memusnahkan harapan aku, (awal juga surrender nie..)
Aku tetap tidak yakin!
Tidak yakin akan kemampuan diriku menjawab paper nie!
Biarpun aku study berhabis pun, kalau study last minute, beginilah jadi nya..
LACK OF CONFIDENT!


Paper Bahasa Asing-Thailand..
Paper yang bakal membawa aku ke lembah yang jurang..(ermm..)
Aku keliru!!
Aku tidak boleh membiarkan sejarah lama berulang kembali!
Aku tidak boleh tewas!


Apakah yang bakal terjadi dengan result aku masa depan nie..
HUHUHUHU

Aku hanya mampu pasrah..
Sendiri punya salah juga nie, ADDICT WITH BLOGGING!!

Wasabi, please continue with your revision now!!!!



18 comments:

d_LA said...

hah??ade xm bahasa thai ker??menarik tu..gd luck yer :P

grOundnUt said...

aikk??tom yum gong??haa...gud luck brader!^^'

whiteco said...

sawa di kup.. sama x bunyi...
gud luck k..

wasabi onee-san said...

d_LA:
huhuhu, ada...
wajib amik bhs asing...
thanx yea..

wasabi onee-san said...

grOundnUt:
hahaha, tom yum kai...
sawadee... ^^

wasabi onee-san said...

whiteco:
sawadeekap- 4 ladies
sawadeekrup- 4 gentlemen..
huhuhu, thnx yea..

Kamil ace[tm] said...

gud luck ;)

wasabi onee-san said...

trimas Kamil ^^

nurhafieza said...

wahhhh . bahasa lain dari pada yang lain ada ? tak . hehehe . gud luck ye

wasabi onee-san said...

hehehe..
ada juga..
bahasa ibunda sy sndri...
bahasa bidayuh... nk blaja??

nurhafieza said...

wahhhh! nak nak nak ! ajar kan lah . haha

wasabi onee-san said...

hahaha..
ajarkan?!!
1.okuk suka muu (aku suka kamu)
2.muu mboh maan keh aluak (kamu sudah makan ke belum)
naa.. tu je la dpt ajr skrg.. berbelit2 la lidah tme blaja tu erkk..

wasabi onee-san said...
This comment has been removed by the author.
wasabi onee-san said...
This comment has been removed by the author.
nurhafieza said...

hahaha . haah berbelit lidah den . haha .

wasabi onee-san said...

hahaha..
cian, lau berbelit tu, apa lg..
tmpl dgn plaster.. >_<

nurhafieza said...

what ? you suruh i tampal dengan plaster ? hahaha . baik jahit je ==

wasabi onee-san said...

hahaha..
nak jahit ke?
ada beran??!!
cool beb~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...