Dec 1, 2010

mr. nuffnang bagi 1st BE



Oh yeah!!
Sebenarnya mr nuffnang dah beberapa hari yang lepas pn dah bagi BE kt blog Wasabi Onee San nie..
Best kan lau dapat BE nie..
Macam dapat hadiah jer..

Huahuahua..

Trimas mr. nuffnang,

Trimas mr. celcom..

Nasib baik la Wasabi nie pengguna setia line celcom..
Kerna line celcom sentiasa the BEST walaupun berada di hutan Sarawak sekali pun..


7 comments:

♥ ohh solehah ♥ said...

wewitt.
ada org dpt BE aie..hehe..

wasabi onee-san said...

hehehe...
baru jak dpt 1st tme wlpn dh trlbt dlm akt blog sjk 2009 gk..

honeyvsbee said...

erkk kiter pengguna maxis..hahah tak merasa BE lagi nii

wasabi onee-san said...

hehehe..
ye ke??
xpe, mna tau ada BE laen kot..
but i choose Celcom the bestt.. hahah

♥ ohh solehah ♥ said...

okei lh ya..
kmk blom dpt pa2..hehe..
brk jk ri ya aktif..ngee

wasabi onee-san said...

hehehe..
ktk sabar jak sia..
mek tok dah lma brbelog, akhr nya bru jak dpt BE..
ya pn mek bkn nya tauk glk gne mok brbelog tme ya, nktok bru dah pande kit.. >_<

laskar rainbow said...

pewittt! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...