Dec 15, 2010

Alkisah di musim cuti semester...


Cuti semester,
Cuti segala-galanya..
Lupakan semua hal berlaku di kampus dan di tempat yang sewaktu dengannya..

Tapi..

Aku boring,
Boring kerana tiada nya wifi di tempat aku..
Aku menghilang beberapa hari nie bukan kerna aku bertapa membawa diri,
Tapi kerna tiada nya wifi dan tiada nya broadband untuk mengonlinekan diri..

Ah, betapa bosan nya hidup tanpa wireless disisi ku..
Lebih-lebih ag aku tak boleh hendak mengupdate my lovely n sweet blog nie..

Nie pun aku on9 kat cc depan umah aku je..
Kata je depan umah, tapi berat woO kaki ku nak melangkah keluar dari rumah!!

Umpama berada di kawasan zon peperangan je, semua kena kuarantin kat umah lau musim-musim cuti..

Nak membesarkan badan la katakan..

Hahahahaha..

Aku keluar umah nie pun curi-curi je, tak minta kebenaran dari nenek aku pun..
Pasti nenek aku tercari-cari aku t..

Huahuahuahua!!!

Korang suma, rajin-rajin lah jenguk blog nie time2 aku tiada, jasa mu sentiasa aku kenang tau..
Hahahaha, poyo nye ayat aku.. 

>_<


8 comments:

hans said...

hohoho
xada tenet ke?
haih
kalau den mati kutu owh

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

YOUsoF said...

Sangat paham perasaan tanpa internet itu.. ;D

Kitorang gilir² jaga blog ni.. hehe

syrupmasin said...

saba la wasabi :)

dayah SnoW Heuka said...

wahhh mesty bowink sgt2 an :(

wasabi onee-san said...

huhuhu..
tau xpe...
mmg bohsan tnpa internet nie...
nie on9 pn kena rajin2 mnyemak kt cc jer..

FATIN SYAFIQA said...

haha. nti da bukak sem jgn lupa update ye. hehe

nurhafieza said...

alolo cian sis , nanti law dah ada tnet , update ye banyak banyak . aw aw ♥

nurhafieza said...

alolo cian sis , nanti law dah ada tnet , update ye banyak banyak . aw aw ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...