Dec 7, 2010

Tolonglah, tolong sangat-sangat



Tolonglah, tolong sangat-sangat!

Korang-korang kat luar sana,

Sesiapa yang benci suka Wasabi angkatlah ketiak!!!

Wasabi tahu Wasabi seorang yg hodoh comel dan dibenci ramai digemari ramai,
Tapi salahkah Wasabi begitu?

Bukan Wasabi nakkan populariti,
Tapi orang yang nak Wasabi popular..

Tengok ar, petikan muka buku Wasabi semalam..

Wasabi baru je buat statement 
"Sesiapa yang benci Wasabi sila angkat ketiak"
Terus kekecohan berlaku woO

Korang pula camne erkk??
Nak angkat ketiak or angkat tangan?

Kalau angkat ketiak je, korang benci Wasabi, kalau angkat tangan pula, korang memang sayaaaaaannnng Wasabi.

Hahahahaha, pening x?? 

Check it Outzz..


Ha..
Tengok!!
Kecoh sangat ar diorang2 tuh..
Zaman populariti Wasabi terus naik dengan buat statement camni..

AiyoO..
Dengki sangat erk, Wasabi nie comel dari korang-korang sume?
Hahahahahaha



9 comments:

syrupmasin said...

haha..mcm mne nak angkat ketiak ??

Nur Shareena.. said...

pelik lah ttakde care laen ke?

wasabi onee-san said...

syrupmasin: hahaha, itu lah yg menimbulkan kontroversi seantero dunia.. =)

nur shareena: hehehe, pelik tapi benar.. itulah yang terjadi dalam dunia nie, manusia memang pelik, begitu jua wasabi nye.. hahaha

LaDY YeLLow said...

wasabi mmg pelik...hahaha nk angkt ketiak or tgn erk...cb wasabi ajar ckit mcm mn nk angkt ketiak...huhuhu

wasabi onee-san said...

Lady Yellow: hahaha, camne erkk?!!
Pandai2 la lu pk sndiri...
Lagipun simple je cara nye..

Far8 budak baik said...

eleh..farid comel tak kecoh pun =P

wasabi onee-san said...

Farid: aikk?!! Farid comel?! ermm... ada pesaing Wasabi nie..

aNnE said...

baik punya status..hahaha

wasabi onee-san said...

Anne: hahaha.. baik sgt erkk.. d gemari ramai tuh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...