Mar 16, 2011

demam selesema menyerang



Adoyaiiii..~
Time nak submit assignment ni la virus-virus yang tercinta telah membiak dengan cepat dalam badan aku. 
Semalam dengan cepat je mata aku melabuhkan tirai nya pada jam 9.30 malam waktu Malaysia, waktu dimana manusia-manusia lain masih lagi berparti sakan dengan assignment dan study sakan mereka-mereka.

Aku pula berparty dengan selimut aku bersama katil ku yang tercinta dek kerana tak larat untuk bergerak dan membuatkan otak ku untuk berfungsi.

Assignment..!! Aku benci ko, bila lah ko nak habis nieyyy...!!
Adohaiii, cepat la bulan March berlalu, aku dah capekkk....!!
Tamat sudah entry hari ini kerana si penulis dah melabuhkan diri di alam mimpi...~

~zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZ...~

4 comments:

Miss Bluepinkiey said...

mmg xkan nye assignment tu habis kalau kamu x habiskan dy...hahahha..:D

wasabi onee-san said...

hihihihi..
tu la pasal...
tragis snggh hdup dlm dunia asgmnt..~

EB said...

Get well soon...

LaDY YeLLow said...

kecian wasabi ye..makan ubat yer..jgn takut n malas mkn ubat, lau nk cepat baik..huhhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...