Dec 9, 2010

HoOrAY, AWARD TiME AGaiN



Yeah!!
Hari ini hari Rabu, bersamaan 8/12/2010, jam 11.43 malam waktu Malaysia. 
Aku baru je start berbelog malam nie setelah seharian mematikan diri dengan berselimut atas katil gara-gara wifi takda kat hostel aku.

Jeng jeng..

First thing yang aku tengok time buka blog adalah my cbox.
Then you all know what i see??
Hahahaha...



Ha! Nampak tak yang dah di highlight kaler yellow tu?
I got award from eyka elisha.
You know her?

Ermm.. 

I admire her blog very much since i start in this new blog world.
Dia punya blog sume best2 entry..
I likess it.. 
Thanks yea eyka elisha        


LOVE AWARD
Award yang aku dapat dari eyka elisha
Cantik x?
Mesti la cantik, korang jangan lak jealous ok..

Pas dapat award nie, mesti la da soalan-soalan yang perlu dijawabnye..
Antara soalan-soalan yang perlu dijawab adalah:
(gaya skema siot)

1. Siapa orang yang paling anda sayang?
Yang paling utama sekali yang aku sayang op cuz la my family dan diikuti dengan kekawan..

2. Kenapa korang sayang dengan orang tue?
Ermm.. lau kita sayang kat orang perlu bersebab ke...
Kasih sayang tidak perlukan sebab dan tidak dapat dinyatakan dengan perkataan cuma dapat dinyatakan dengan perlakuan.

3. Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
Hehehe..
Aku sayang korang sume, my family and my friends..
You owez in my heart although i owez being so rude with all of you.
Well, it's difficult for me to say that i love all of you.. 

Lepas tu korang kena tag 15 orang blogger untuk sampaikan salam kasih sayang korang tue.. =)

Korang-korang yang bertuah adalah seperti dibawah: 


Ha, apa lagi!!
SPREAD THE LOVE BY WORDS..
Thanks yea.. ^^;                                      

10 comments:

Novelgurl said...

thnkzz ^_^ love ya"

wasabi onee-san said...

sesama!!

syrupmasin said...

thanx wasabi..haha..oke dah amek :)

Abu Luqman said...

makasih ye..bagi award

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...lovely nyer award. sweet !
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?

Nur Shareena.. said...

tengkiuuuu .. dlm proses nie .

Kong Hwang Sing said...

terima kaseh wasabi.... =)
http://KurekureKecik.blogspot.com

Fiq said...

onee san ..

arigato gozaimas.

Far8 budak baik said...

aku syg kau jugakkk..haha
tq tq..terharu gilee..
rase mcm artis lakk..hihi

YOUsoF said...

hehe terimakasih² ;)

*Sory baru respon (baru pulig dari bzzz)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...