Mar 26, 2011

~bad mood~

Bagus-bagus aku p keluar untuk bersuka ria dari jam 10.00 pagi sampai jam 5.00 petang, sampai je kat bilik aku terasa ada kelainan..

Aku tak puas hati..
Aku ingatkan aku tersalah letak or tersalah pandang..!!
Aku kembali lagi menoleh ke luar pintu bilik ku untuk kepastian..!!

Tiada jua..!!
Pastu aku selongkar satu bilik aku..!!
Aku mencari-cari...!!

Mata ku tak terlihat akan kewujudan benda tu dalam bilik, so aku try untuk menggunakan deria bau ku..!!
Malangnya tetap tiada jua..!!

Aku sakit hati..!!
Sakit hati giler...!!

2 bulan yang lepas seluar jeans kesayangan aku yang hilang, hari ini bersamaan 26/03/2011, kasut sukan aku pula yang hilangggggggg..............!!!!!!

DAMN SHIT LAHHHHHHHHHHH...!!!

SAPA LA YANG TANGAN PANJANG SANGAT NIEEEEEEE...!!

Kasut murah je pun tuh..!!! Bukan kasut branded cam nike dan adidas pun....!!!!
Nape desprate sangat nak kebas kasut aku...!!!!
Aku dah la xda duit, nie kebas ag barang aku, x kecian kaaaa....!!!!

Sial gila la orang yang panjang tangan tuh...!!!
Tak habis2 nak mencuri, nama je study tinggi-tinggi tapi otak cam sampah...!!
Sampah masyarakat..!!! Sial gila...!!!
betul-betul buat aku tak ada modd je la..!!!
so sialllllll...!!!!!!!

8 comments:

kpah k-poh said...

yg study tu otak..yg curi tu tangan...agaknya tuan dia tu terlupa nak link...

TeRRoRRiZZ said...

serius damn......
aku pun penah rase...cam nak tetak jer tangan pencurik tuh!!!!!!!!!

wasabi onee-san said...

kpah k-poh: hihihihi.. yup..

wasabi onee-san said...

terrorrizz: tau xpe... cm harammmm jer org tuh..

chah said...

sabarla...dh dasar org tak senang tgk apa yg org lain ada. agplah tak de rezki kita. takla tension sgt.

wasabi onee-san said...

chah: iye... brsbr je yg mampu d buat skrg.. dh bkn rezeki kn.. ^^

say to easy=) said...

kalo sy jd tmpt awk pun mesti sakit ati..sbr k..lama2 dpt taulah tuh sape yg curi..

wasabi onee-san said...

say to easy=) a'a.. tau pun... try to find who is steal it.. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...